2013. április 13., szombat

M. C. Beaton - Agatha Raisin és a parázna lódoktor - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


Agatha Raisin és a parázna lódoktor
Carsely-ben, a kellemes cotswoldi falucskában tele van a levegő mámorító romantikával. A rámenős Agatha Raisin, aki a legutóbbi időkig egy jól menő, londoni PR-cég igazgatója volt, biztos benne, hogy az új állatorvos megjelenése véget vet majd férfiínséges éveinek. Ám még mielőtt bármi történhetne, a jóképű Dr. Paul Bladen munkája közben egy véletlen balesetben meghal. De valóban baleset történt? A körülmények határozottan gyanúsak. Agatha hamarosan rájön, nem ő volt az egyedüli, aki a vonzó állatorvos szerelmét áhította. Kiderül, jó néhány falubeli hölgy táplált hasonló reményeket - miközben sokat szenvedett korábbi felesége nem győzött örülni, amikor valahára megszabadult tőle. Agatha érdeklődése újra a szomszédja, James Lacey felé fordul, a nyugalmazott katonatisztet korábban már sikertelenül próbálta meghódítani. Azt reméli, a gyilkossággyanús ügyben folytatott közös nyomozásuk most majd elősegíti vágyai beteljesülését. Mindenki más azonban úgy gondolja a faluban, jobban tennék, ha felhagynának a detektívesdivel, mielőtt újabb baleset következne...
Erzsébet utalványt és étkezési utalványt elfogadok fizetésképpen bizonyos esetekben és bizonyos mennyiségben, leütés elött kérlek érdeklődj.  
Személyesen átvehető Budapesten Westend, Europeam, Jászai, Deák, Blaha, Mammut, Flórián tér, Allee, Oktogon, 4-6-os vonala stb.... Ritkább időpontokban Pilisvörösvár, Piliscsaba.
Ha esetleg máshol szeretnéd átvenni, licitálás előtt kérlek kérdezz rá légyszi lehetséges-e.
Postázás az aktuális postai díjszabás szerint előre utalás esetén.
Legtöbb termékem vadi új, áron alul!: )
Kukk be hozzám: )!!!
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2013-04-15 17:44
. M. C. Beaton - Agatha Raisin és a parázna lódoktor - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése