2013. április 8., hétfő

SODUKU játék - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


 
 
Miért fizetne a szállításért?
Ha egyszerre 4, külön meghirdetett terméket vásárol tőlem,
a postát én állom!
SODUKU, 2XAAA elemmel működő digitális kijelzőjű játék.
Újszerű, kifogástalan állapotban.
Minden Soduku logikai játék kedvelőnek ajánlom. MÉRETE MINT EGY MOBILTELEFON!!
 
 
Vásárlás előtti fontos információk!
 
 
Kérdezzen bátran, szívesen válaszolok! Bármilyen kérdése-kétsége van a termékkel kapcsolatban, licitálás előtt érdemes feltenni, a későbbi félreértések elkerülése végett!
A "Szállítási és garanciális feltételek"-nél olvasható a postaköltség, amennyiben postázáskor ez bizonyos feltételek miatt változna (méret-súly probléma) külön értesítéssel élek a vásárló felé.
Nyertes aukció esetén a Vatera által kiküldött automatikus levélben szereplő adataim hitelesek, alkalmazhatóak az adásvétel további bonyolításához.
Nyertes aukció esetén kérem 1 héten belül vegye fel velem a kapcsolatot!
Bármilyen reklamációval kapcsolatban a megnyert termékeket illetően, kérem keressenek a megkapott elérhetőségeken, mert maximálisan partner szoktam lenni a megoldásban. Az értékelés leadása előtt jelezzék kérem, mert ha megoldom a problémát, mindkét fél elégedett lesz.
A termékekre megtekintési-kipróbálási garanciát tudok csak biztosítani, ami a kézhezvételtől számított 1-3 nap. Hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módomban kezelni. Ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása.
 



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-04-19 21:59
. SODUKU játék - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése