2013. június 24., hétfő

Focisuli + Mit mondtam Zidane-nak? - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Focisuli + Mit mondtam Zidane-nak?
A könyvcsomag tartalma:
-Focisuli
Elgondolkodott már az olvasó, mi kell ahhoz, hogy valaki a világ egyik legjobb futballistája legyen? Álmodott valaha arról, hogy gólt lő a félpályáról, becsavar egy szabadrúgást a sorfal mellett, részt vesz egy "tökéletes" gólban, vagy csapatkapitány a világ legnagyobb futballtornáján?
David Beckham régi vágyát teljesíti, amikor ezzel a könyvvel visszatér a gyökerekhez, visszaad valamit a futballnak és a rajongóinak világszerte. A David Beckham Akadémiának köszönhetően a becsvágyó fiatalok ma már megvalósíthatják álmaikat.
Ebben a nem mindennapi könyvben Beckham mesél a fantasztikus madridi évekről Anglia csapatkapitányaként szerzett tapasztalatairól, és megosztja velünk tudását, amelyet a világ legjobb klubcsapataiban szerzett.
-Mit mondtam Zidane-nak?
2006. július 9. Berlin. A Labdarúgó Világbajnokság döntőjében Olaszország és Franciaország játszik egymás ellen. Már csak néhány perc van hátra a hosszabbításig, amikor a francia csapat kapitánya, Zinédine Zidane mellkason fejeli Marco Materazzit.
Attól a perctől kezdve a világ közvéleményét erőteljesen foglalkoztatja, vajon mi váltotta ki ezt az elképesztő reakciót.
Mit mondhatott Materazzi Zidane-nak?
Milyen titkokat rejtenek Materazzi furcsa tetoválásai?
A világ apraja-nagyja várja a választ. A találgatások tömegére okot adó kérdésekre maga Materazzi ad csattanós választ ebben a könyvben.  
A Focisuli + Mit mondtam Zidane-nak?  szerzője David Beckham, Marco Materazzi.
Megszűnt könyvesbolt  könyveiből maradt, kifogástalan állapotú új példány.



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-12 23:23
. Focisuli + Mit mondtam Zidane-nak? - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése