2013. július 30., kedd

C. David Heymann: Az asszony, akit úgy hívnak, JAC - Jelenlegi ára: 324 Ft

C. David Heymann: Az asszony, akit úgy hívnak, JACKIE
Alcím: Egy exkluzív életrajz Jacqueline Bouvier Kennedy Onassisról
Raktári szám: A007633
ISBN: 9630274388
Kiadás éve: 1989
Kiadó: JLX Kiadó
Méret: 140*210 mm,
Állapot: papírkötés, kissé kopottas, jó
A New York-i klinikán már minden előkészület megtörtént, hogy a várandós mama világra hozhassa gyermekét, de a baba késett. A szülés előre várt napja után egy héttel az izgatott apa East Hamptonba, a család nyári rezidenciájába vitte víkendre a feleségét. Itt töltötték a következő hétvégét is, majd még egyet. A baba még mindig nem jelentkezett. Már öt hét telt el, a mama számára is egyre nehezebb lett a várakozás, de beleegyezett, hogy még egyszer lemegy férjével East Hamptonba a hétvégén. Szombaton jól érezte magát, de másnap, mikor felkelt, erős fájásokat érzett. Mivel orvosuk szintén Long Islandon töltötte a hétvégét, s New Yorkba visszamenni nem volt már idő, a közeli Southampton kicsi, de jól felszerelt klinikájára siettek. Itt született meg a vártnál hat héttel később, 1929. júl. 28-án első gyermekük, a nyolc font súlyú kislány. Sötét, pihés hajú, fitos orrú, édes csöpp kis szájú, nagy, csillogó szemű. A Bouvier család Jacqueline (Jackie) Lee-nek nevezte el. Az anya 22 éves, barna, karcsú, szép arcú, kedves modorú asszony volt. Barátai jellemzése szerint Janet Lee Bouvier nagyon ambiciózus, szellemes, pokolian rámenős asszony volt, vakmerő lovas, aki hitt a kemény munkában, és feltétlenül bízott önmagában. Ő így jellemezte magát: Egy Lee Marylandből. Nagyszülei az utolsó ír emigránsok közül valók voltak, akik a krumplivészként ismert éhhalál elől menekültek Amerikába, s itt, a bostoni Kennedyekhez hasonlóan, gyorsan meggazdagodtak.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban, Veresegyházán és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 400 Hírlapboltjában, benzinkútján - 750 Ft
- előreutalással a könyv súlyának megfelelően, a postai díjszabás alapján Gránit bank számlára
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába 10 kg-ként 2, 5 euró



Jelenlegi ára: 324 Ft

Az aukció vége: 2013-08-18 06:51
. C. David Heymann: Az asszony, akit úgy hívnak, JAC - Jelenlegi ára: 324 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése