2013. augusztus 31., szombat

APPLE IPHONE 4 EXTRÉM KÜLTÉRI VÉDŐTOK HÁZ AZONNAL - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aukció tárgya:
Apple iPhone 4 / 4S telefonhoz való speciális extrém kültéri csúszásgátló tok fokozott kültéri igénybevételre, sportoláshoz...
Új termék, 1 hónap garancia, azonnal vihető nem kell rá várni!
Az extrém tok tulajdonságai:
Fokozott extrém igénybevételre lett tervezve, hogy megvédje a telefont a portól, esőtől, ütéstől, cseppektől, fizikai sérülésektől és egyéb hatásoktól.
Két részből álló belső kemény vázra épülő vastag puha szilikon gumírozás és a beépített képernyővédő fólia segít megvédeni a telefont és kijelzőjét.
A külső borítása vastag szilikon, csúszásgátló felülettel, légpárnás, ütésálló, törhetetlen és karcálló.
Kiváló védelmet nyújt a telefonnak és jó, robusztus, de még is csinos megjelenést kölcsönöz.
Levehető övcsat amely 180° -ban több fokozatban forgatható, így állítva vagy fektetve is rögzíthető.
kinyitható dugók a csatlakozóknál, kapcsolónál, hogy védett legyen portól, törmeléktől. A védő dugók kinyitásával minden csatlakozó hozzáférhető.
Lehetővé teszi a teljes hozzáférést az összes kezelést, megbízható működést biztosít.
Precíziós megoldás,  tökéletesen illeszkedik az iPhone 4 / 4S telefonhoz.
Fizetés, szállítás, átvétel, garancia:
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján lehetséges. Átvétel, szállítás postai úton történik. Szállítás a pénz jóváírását követően 2 napon belül.
Szállítás: 450 FT
Garancia: 1 hónap. A garancia rendeltetés szerű használat melletti meghibásodás esetén eszköz cserét jelent. Nem rendeltetés szerű használat, fizikai sérülés, szakszerütlen beszerelésből adódó kár, illetve problémák esetére a garancia nem terjed ki. Meghibásodás esetén magyar címre kell vissza küldeni, és a cserélt vagy javított eszközt megvárni. Ilyen esetben a posta díjat a vásárló viseli. Garancia tartozékokkal együtt érvényesíthető!    
Kérem a nyertes vevőt, hogy 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos szállítási címét. Az utalást 5 munkanapon belül várnám.
Kérem csak komoly szándékkal licitálj, licit törlés és visszavásárlás a vatera szabályok és jogszabályok (Ptk. §) értelmében nem támogatott. Licit tétel esetén kérem az itt foglaltak és az aukciós szabályok tudomásul vételét.
A leírt adatok és műszaki jellemzők a gyártó, illetve forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt műszaki adatokért felelősséget nem áll módomban vállalni. Az eszköz hibátlan, átnézett és kipróbált.
Köszönöm, hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-12 11:47
. APPLE IPHONE 4 EXTRÉM KÜLTÉRI VÉDŐTOK HÁZ AZONNAL - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése